ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Επιλεκτική προώθηση φυσικών φαινομένων από την ΝΑSA (ΒΙΝΤΕΟ)



Στις 08 Απριλίου η σελήνη πέρασε ανάμεσα από τον πλανήτη μας και το άστρο του ηλιακού μας συστήματος με αποτέλεσμα την σκίαση του πλανήτη μας σε συγκεκριμένες τοποθεσίες από όπου και έκανε πέρασμα ο δορυφόρος του πλανήτη μας. Ένα γεγονός πολυδιαφημισμένο αν μη τι άλλο, κυρίως από την ΝΑΣΑ  αλλά όχι μόνο, με ζωντανές εκπομπές και μεταδόσεις εικόνων από το φαινόμενο. Όπως ήτανε αναμενόμενο εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν ζωντανά μέσα από τις οθόνες τους το συμβάν αλλά και χιλιάδες ακόμη ταξίδεψαν στις τοποθεσίες όπου η σελήνη θα έκανε το πέρασμα της για να παρακολουθήσουν ζωντανά αυτό το γεγονός.


Γιατί όμως η ΝΑΣΑ και όλοι όσοι διαφήμισαν το ανωτέρω γεγονός δεν πράττουν το ίδιο και για την επιτολή του Σειρίου;; Την ευθυγράμμιση δηλαδή του πλανήτη μας με τον ήλιο του πλανητικού μας συστήματος Απόλλων και το κεντρικό άστρο του σύμπαντος μας Σείριο όπου συμβαίνει μία φόρα κάθε χρόνο σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου κύκλου, κοινώς μίας νέας χρονιάς.

ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

Έχοντας ορίσει την 1 Ιανουαρίου ως πρώτη ημέρα του καινούργιου έτους χωρίς κάποια απόδειξη, χωρίς κάποιο φυσικό γεγονός να λαμβάνει χώρα την ήμερα εκείνη, αλλά και χωρίς στο παρελθόν να έχει συμβεί κάτι το όποιο θα αποδείκνυε το αληθές της αρχής μιας νέας χρονιάς.

Έτσι αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η ΝΑΣΑ άλλα και η πλειοψηφία των ¨επιστημόνων¨ και των παγκόσμιων θεσμών επιλεκτικά αποφασίζουν να αναδείξουν γεγονότα, όπου αυτοί θέλουν, αποκρύπτοντας άλλα πιο σημαντικά από τους πολίτες. Πολίτες οι οποίοι είναι αυτοί που πληρώνουν για να λειτουργούν αυτοί οι θεσμοί.

Στέλιος Δρόσος


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση