ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"Δεν ήξερα"….είπε ο πρωθυπουργός


 Δεν ήξερε για τα τρένα! Δεν ήξερε για τις υποκλοπές! Δεν ήξερε για τις ΜΕΘ! Δεν ήξερε για τον Λιγνάδη! Δεν ήξερε για την Νικολάου! Δεν ήξερε για τον Πάτση! Και όλοι πέσαμε πάνω του να τον φάμε. Γιατί, ρε παιδιά;; Έτσι απλά για να ξεπλύνουμε τα δεινά;; Ο αποδιοπομπαίος τράγος για να δικαιολογηθούν τα εγκλήματα;;

Θεωρώ ότι ενεργούμε άνευ σκέψης και κριτικής. Βιαζόμαστε και προχωράμε σε κατηγορίες εναντίον ενός ανθρώπου που μπορεί όντως και να μην ήξερε. Γιατί, λοιπόν, απορρίπτουμε αναφανδόν την γνήσια και ειλικρινή ομολογία του;;

Πρέπει να μην αντιδρούμε παρορμητικά, αλλά κατόπιν ώριμου σκέψεως.


Ο άνθρωπος ως πρωθυπουργός έχει πολλά στο κεφάλι του. Για να χωρέσουν όλα αυτά, πέταξε το μυαλό του. Και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ανάλογα, ώστε να εξαχθεί το επιθυμητό κατ’ αυτόν αποτέλεσμα.

Αυτή είναι μια άποψη.


Άλλη άποψη.

Δεν γνωρίζει τίποτα, διότι ως διορισμένος στην θέση του, απολαμβάνει τον τίτλο, ομιλεί κατόπιν οδηγιών υποβολέα, κινείται σύμφωνα με προδιαγεγραμμένα σχέδια και τα αφήνει όλα στα χέρια υφιστάμενων. Εδώ, βέβαια, γνωρίζει ότι συμμετοχή του η μη, ως πρωθυπουργός, στα κοινά, δεν επηρεάζει τα τεκταινόμενα, αφού σχεδιάστηκαν από “ανώνυμες” πηγές και υλοποιούνται αναλόγως ξένων συμφερόντων.


Οπότε ο τύπος αυτός που προκαλεί θυμηδίαν με τις αντιδράσεις του και πίκρα στους πολίτες για την κατάντια τους, είναι συνεπής με τις οδηγίες που έλαβε από αυτούς που τον ανακήρυξαν πρωθυπουργό. Και προκειμένου να διαθέτει την φαιά του ουσία για θέματα που δεν τον αφορούν, καλά κάνει και δεν ξέρει.


Όπως και να το δεις είναι για κλωτσιές.

  • Όχι γι’ αυτόν, διότι κάνει την δουλειά του πολύ καλά, αλλά για σένα φίλε μου, που καμαρώνεις για τις επιλογές σου και διατρανώνεις την πίστη σου στα κομματικά αποβράσματα. Το πρωί τους ψηφίζεις, το βράδυ χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο. Και επιμένεις εγωιστικά. Ιδανικός αυτόχειρας.


Χρήστος Κράγιας


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση