ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Μητσοτάκης για Τέμπη: «Η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και σε ό,τι αποφασίσει εκείνη»


 Ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης μέσω του προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: <<Η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και σε ό,τι αποφασίσει εκείνη. Ξαναλέω, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια συγκάλυψης, δεν συγκυβερνούμε με κανένα συμφέρον. Ο καθένας στο ρόλο του. Όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες. Και σταματώ εδώ. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ζητάει η πλειοψηφία της κοινωνίας, να αλλάζουμε προς το καλύτερο τη χώρα, να αίρουμε διαχρονικά εμπόδια που μας κρατούν πίσω από τη σύγκλιση με την υπόλοιπη Ευρώπη>>.


Εννοείται πως έχετε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη ΑΛΙΜΟΝΟ αν είναι δυνατόν να μην έχετε, μακάρι να έλεγε και το ίδιο ο πολίτης. Αλλά αυτό που λέτε κύριε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ φαίνεται ότι είναι προνόμιο ειδικών καταστάσεων και συνθηκών με την δικαιοσύνη και το νιώθετε μόνο εσείς του κοινοβουλίου, δεν ξεχνάμε άλλωστε ότι έχετε και άλλο δυνατό έμπιστο σύμμαχο υπερκάλυψης, αυτόν του ανήκουστου και πρωτοποριακού παγκοσμίου μορφώματος ΥΠΕΡ-ΝΟΜΟΥ με τα άρθρα  62 και 86 περί ασυλίας βουλευτών και υπουργών, υπάρχει λόγος να μην έχετε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη;  Μπορούσατε να θέσετε εκτός τους νόμους αυτούς αλλά δεν το κάνατε.. 

Περιέργως όμως πως έχουν περάσει στο κοινοβούλιο αυτοί οι νόμοι από την στιγμή που αδειάζουν θεσμικά τον ρόλο της δικαιοσύνης δένοντάς της τα χέρια ή να το θέσω καλύτερα βάζοντας κόφτη στο έργο της σταματώντας την πορεία της για την απόδοση του δικαίου στα εγκλήματα όπως ΜΑΤΙ, ΜΑΝΤΡΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΕΜΠΗ κ.α.π. 

Κύριοι ο λαός είναι εξοργισμένος με όσα βλέπει να γίνονται και δεν σας επιτρέπονται τέτοιες δηλώσεις όταν έρχονται σε αντίθεση με την κοινή γνώμη. Ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στην δικαιοσύνη αντίθετα βεβαίως με τα δικά σας πιστεύω, τα παραδείγματα για την απώλεια εμπιστοσύνης είναι πολλά και όλα μέσα από την καθημερινότητα της επιβίωσης. 

Έχετε παρευρεθεί σε κάποιο δικαστικό Μέγαρο, εσείς της βουλής, να δείτε τι δικάζεται καθημερινά, να δείτε τον πόνο και το δάκρυ που κυλάει όταν το άδικο και το παράλογο χτυπάν το δίκαιο του πολίτη, όταν οι τράπεζες τον κυνηγάνε, τα δημόσια ταμεία, οι φόροι οι δυσβάσταχτοι, έχετε σκεφτεί γιατί γίνεται όλο αυτό; Θα σας το πω εγώ, γιατί έχετε αποκτήσει μια καθαρά καθεστωτική σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοκάλυψης με την δικαιοσύνη θέτοντας τον πολίτη ως θήραμα του κάθε πολιτικού και αρρωστημένου μορφώματος σχεδίου εξόντωσης του. 

Ο λαός έχει μνήμη και γρήγορα η ΝΕΜΕΣΙΣ θα πάρει θέση για το δίκαιο του πολίτη και μόνο τότε θα λειτουργήσουν όλα με τα αξιακά τους στην Πολιτεία των αρχών που θα δημιουργηθεί με την ένωση των Ελλήνων….

Τελειώνοντας το άρθρο μου και αφού έχετε εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της δικαιοσύνης, όπως λέτε, υπάρχει μια απόφαση με αριθμ.67650/13(1η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ (67650 /2013) για την οποία δεν δείξατε την πρέπουσα εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και αν θέλετε να σας πιστέψει ο ελληνικός λαός  ξεκινήστε από αύριο να την εκτελείται…

Αλέξανδρος Γεωργιάδης


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση