ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Επιμύθιο…


 Το παραμύθι με ή χωρίς δράκο, εξελίχθηκε και τελείωσε. Πέρασε από πολλές φάσεις πάνω σε ένα σενάριο βασισμένο σε ένα τραγικό, εγκληματικό δυστύχημα. Ζωές ανθρώπων χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον, για επικοινωνιακά και πολιτικά οφέλη.


Ξεκίνησε, εν μέσω κροκοδείλιων πολιτικών δακρύων, με διαμάχη μεταξύ εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής. Προχώρησε όπως προχώρησε, με ενστάσεις και αντεγκλήσεις, με διαφορετικά κομματικά πορίσματα φυσικά και εδώ υπενθυμίζουμε παλαιότερες περιπτώσεις.

Η παράσταση όμως έπρεπε να κλείσει μ’ έναν εντυπωσιακό, θριαμβευτικό τρόπο. Η κομματική πελατεία ζητούσε επιβράβευση. Έτσι ηγέρθη θέμα δυσπιστίας και κατατέθηκε η σχετική πρόταση στην βουλή, από την αντιπολίτευση. Ζητούσε δλδ καταδίκη της κυβέρνησης.

Τα διαδραματισθέντα στην βουλή τα είδαμε και τα ακούσαμε. Ηθοποιοί κλάσεως, με επιχειρήματα, ατάκες και πιθανολογίες, διαγωνίστηκαν για την αποκάλυψη ευθυνών (;;) και επιδίκαση ποινών.
Ένα πανηγύρι που το μόνον που έλλειπε ήταν τα πικάντικα εδέσματα και οι λαϊκές ορχήστρες.

Και τι έγινε τελικά ;;
Όλοι βγήκαν νικητές, όλοι δικαιώθηκαν, εκτός βέβαια των θυμάτων των Τεμπών.
Η κυβέρνηση δεν υπέστη πλήγμα λόγω της δεδηλωμένης και η αντιπολίτευση θεωρεί ότι ανάγκασε τον πληγωμένο Μητσοτάκη να απολογηθεί.

…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς στην κοσμάρα μας.

Χρήστος Κράγιας


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση