ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η Ν.Δ. κυβερνάει με πυροτεχνήματα και υποσχέσεις αορίστου βάθους υλοποίησης


 Η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. δέχεται τα πυρά μας όχι και αδικαιολόγητα. Το ίδιο και σύμπασα η αντιπολίτευση.


Η Ν.Δ. κυβερνάει με πυροτεχνήματα και υποσχέσεις αορίστου βάθους υλοποίησης και ασαφών θετικών αποτελεσμάτων. Η δε αντιπολίτευση με ενέργειες που προκαλούν βαθιές υπόνοιες, επενδύει σε θνησιγενείς πρακτικές, όπως η πρόσφατη πρόταση δυσπιστίας.

Άπας ο πολιτικός κόσμος με δεξιοτεχνία χρησιμοποιεί επικοινωνιακούς τρόπους που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και συσκοτίζουν τους πολίτες.

Δύο νεοδημοκράτες πρώτης γραμμής, υπερέβησαν τα εσκαμμένα και προσέβαλαν βάναυσα τους νεκρούς των Τεμπών. Η κ. Σοφία Βούλτεψη, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε το δυστύχημα και τον πόνο των οικείων των νεκρών, ως μπαγιάτικο θέμα. Γι’ αυτήν την κυρία, αφού πέρασε ήδη ένας χρόνος από το συμβάν, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε. Δίνει εμμέσως άφεση αμαρτιών των υπευθύνων και προσεχώς αρχειοθέτηση του εγκλήματος.

Μιχάλης Ταμήλος

Ο δε κ. Μιχάλης Ταμήλος, Θεσσαλός πολιτικός και πρώην βουλευτής της Ν.Δ, απασφάλισε και ξεστομίζει ύβρεις κατά των θυμάτων, νεκρών και ζωντανών. Δεν υπάρχουν άλλα μαντήλια για κλάματα, λέει ο συγκεκριμένος. Έγινε ένα δυστύχημα και πλέον οι βαριές συναισθηματικές καταστάσεις δεν έχουν καμία αξία και πρέπει να τελειώνουν.


Βλάσφημοι, ποταποί, που ψηφίστηκαν για να διαφεντεύουν το περήφανο Έθνος μας.

Απέναντι σ’ αυτές τις τακτικές στέκεται αταλάντευτα η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Στηλιτεύει τις κυβερνητικές πρακτικές και τοποθετήσεις, στοχεύοντας στην πλήρη ενημέρωση των πολιτών. Και είναι πολλά τα θέματα που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Βέβαια ο πολίτης δεν τα γνωρίζει όλα, διότι τα πλέον ουσιώδη βρίσκονται στο σκότος  και τα χειρίζονται με επικίνδυνους τρόπους. Η κομματοκρατία που κυβερνά τον τόπο, πέτυχε την διάλυση του δημοκρατικού αισθήματος και τον κατακερματισμό σε δεκάδες υπόπτους κομματικούς μηχανισμούς.

Για να μην βρισκόμαστε, λοιπόν, συνεχώς εν μέσω κρίσεων και δυσμενών καταστάσεων, επιτακτική ανάγκη των πολιτών να συν- έλθουν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Χρήστος Κράγιας


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση