ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ιαχές πολέμου(ΒΙΝΤΕΟ)


 Σίγουρα γνωρίζετε τι συνέβη στην Οδησσό πρόσφατα. Ο πολυχρονεμένος μας πασάς μετέβη με την κουστωδία του για να συναντήσει τον πυροκροτητή του πολέμου στην Ουκρανία. Συνεπείς όπως είμαστε με “την σωστή πλευρά της ιστορίας”, έπρεπε να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράταξη με το καθεστώς, όχι τον ουκρανικό λαό, κατόπιν εντολών του Ευρωπαϊκού διευθυντηρίου.


Τα ΜΜ Εξαπάτησης μετέδωσαν ότι Ρωσικός βαλλιστικός πύραυλος έπεσε κοντά (;;;) στο σημείο συνάντησης. Υστερική και μαζική η αποδοκιμασία από την Ευρώπη και ΗΠΑ, με πολλούς και διάφορους τρόπους και στηλιτεύεται η άνανδρη επίθεση των Ρώσων. Ο δε δικός μας που ξαφνικά και μυστικά βρέθηκε στην Ουκρανία, έσπευσε να καταφύγει στην Ρουμανία. Εκεί στο συνέδριο του ΕΛΚ, εξαπέλυσε μύδρους κατά της Ρωσίας και επανέλαβε την σταθερή μας ( του) θέση, να συνεχίσουμε την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στους ναζί.

Είμαστε σε πόλεμο, φίλοι μου, άσχετα αν τα γεγονότα διαδραματίζονται τόσον μακριά. (Θυμάστε την Κορέα;;). Μας βάλανε με το ζόρι σε μια διαδικασία που φέρνει την πατρίδα μας σε δυσχερή θέση και την θέτει στόχο των Ρωσικών όπλων.

Έχω μια απορία και θέλω την βοήθεια σας για να καταλάβω κάποια πράγματα. Έγινε άραγε η πυραυλική επίθεση;; Γιατί απέτυχε αν ήθελαν νεκρούς;; Προβοκάτσια μήπως;; Πάμε να τα πάρουμε με την σειρά. Σίγουρα έγινε κάποια έκρηξη εκεί κοντά.

Αν ο πύραυλος όντως απέτυχε, σημαίνει ότι τα ρωσικά συστήματα δεν λειτουργούν όπως πρέπει. Εδώ έχω αντιρρήσεις σύμφωνα με τις γνώσεις μου.

Ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι αν ήθελαν να σκοτώσουν, ήταν εύκολο. Απομένει η προβοκάτσια που βολεύει πολλούς και δεν αποκλείεται τέτοια περίπτωση. Και στην προκειμένη χρονική στιγμή, μια τέτοια ενέργεια είναι ακριβώς ο, τι χρειάζεται ο Ζελένσκι, αλλά και ο Μητσοτάκης, για να αναδειχθεί  ως πολέμαρχος και μαχητής της ελευθερίας. Και του δίνει την ευκαιρία να δηλώσει την δουλικότητα του στους πάτρωνες με ιαχές πολέμου, που παρασύρουν την πατρίδα μας σε σκοτεινές και επικίνδυνες ατραπούς.

Τα γεράκια του πολέμου και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, ουδόλως ενδιαφέρονται για αμάχους και ερείπια.

Οι Έλληνες πολίτες άραγε κατανοούν τι παίζεται στα παρασκήνια;; Πάγια θέση της Πολιτείας πρέπει να είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο. (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ)

Χρήστος Κράγιας


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση