ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πασατέμπος…


 Δεν περνάει μια μέρα που να μην μας περιμένει μια έκπληξη. Η ποικιλία της ζωής μας, όσον αφορά γεγονότα, είναι πολύ πλούσια και ποτέ δεν μας αφήνει να βαρεθούμε. Έτσι, λοιπόν, την συνέχεια παίρνει η HELLENIC TRAIN που αγόρασε τον ΟΣΕ επί ΣΥΡΙΖΑ, με το ποσόν των 45 μυρίων, δλδ ξεφτίλα και επιδοτείται ετησίως με 50 μύρια. Και οι συρμοί είναι παμπάλαιοι και σαπάκια εξ Ελβετίας. Και δεν προχωρά σε επενδύσεις στο δίκτυο σύμφωνα με τις υπογραφές που έπεσαν.


Τώρα δε, οι Ιταλοί μαφιόζοι, λόγω ζημιών ως λένε από τον DANIEL και μετά το φονικό των Τεμπών που έχουν στο ταμείο τους, απαιτούν από την κυβέρνηση του αίσχους και της αναλγησίας, πρόσθετη αποζημίωση 110 μυρίων. (Υπενθυμίζω ότι τεράστια ποσά έλαβαν και οι εργολάβοι- εκμεταλλευτές των εθνικών οδών λόγω covid).

Έχασαν βλέπετε, πελατεία επιβατική και εμπορική. Η δε κυβέρνηση ως φαίνεται και ως έχουμε κατανοήσει από παρελθοντικές πρακτικές, είναι πρόθυμη και συμφωνεί ώστε να καλύψει τις ζημιές. Σημειώστε επίσης ότι στο όλον θέμα της συγκάλυψης για τα 57 θύματα, συμπεριλαμβάνονται και οι διοικούντες τα τρένα. Έτσι η παρεούλα των πολιτικών και άλλων αρπακτικών θα την βγάλει καθαρή και επιπλέον θα βάλει φράγκα στην τσέπη.

Και ξάφνου, εκεί που όλα κυλούν καλά και η κυβέρνηση πετυχαίνει παντού, σκάει μύτη και η Άννα- Μισέλ, το κορίτσι που στείλαμε στην Ευρωβουλή. Η εν λόγω κυρία, δικηγόρος και γνώστης ειδικών καταστάσεων, φρόντισε από καιρού να μαζέψει στοιχεία για τους απόδημους, μιας και και στις ευρωεκλογές μπορούν να ψηφίσουν επιστολικά. Και απλά έστειλε email για να τους γνωστοποιήσει ότι είναι υποψήφια. Μέχρις εδώ κάποιος θα έλεγε ουδέν παράνομον. Το ίδιο γίνεται και στις εθνικές εκλογές με το υλικό που λαμβάνουμε από τους υποψηφίους του τόπου μας. Έλα όμως που εδώ προκύπτει το πρόβλημα των προσωπικών δεδομένων;;!! Αυτά τηρούνται στο υπουργείο εσωτερικών. Πως τα πήρε η Άννα-Μισέλ;; Τα τελευταία νέα λένε ότι όπως δήλωσε η ίδια, τα πήρε όντως και νομίμως από το υπουργείο. Και γιατί τόσος ντόρος;; Η κοπέλα κάνει αγώνα επανεκλογής για τα συμφέροντά μας στην Ευρώπη. Να μην δείτε άνθρωπο να προκόβει, αμέσως να τον φάτε.

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών <ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ> με απόφαση Σκρέκα

Και το μυαλό μου πήγε στο φαγητό. Ορέχτηκα φασολάκια, αρακά και άλλα πράσινα. Ο μπάρμπα Στάθης, κατά το μπάρμπα Sam, που τα συσκευάζει, ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της CVC. Είναι ξένη εταιρεία που κατέχει ασφάλειες, ενέργεια, τρόφιμα, υγεία, μαρίνες, εκπαιδευτήρια και ενδιαφέρεται για ιδιωτικά πανεπιστήμια. Ένα χταπόδι με αμέτρητα πλοκάμια, ρυθμίζει και επεμβαίνει καταλυτικά και ληστρικά στην ζωή μας. Διότι ενώ ο μπάρμπα Στάθης πουλά στα 5,5 ευρώ τον αρακά, μια ελληνική μικρότερη κατά πολύ επιχείρηση πουλά στα 2,5 ευρώ. Και στήνει η ΑΙΝΟΣ αθέμιτο ανταγωνισμό, διότι χαλάει την πιάτσα και την κονόμα. Και οι καρχαρίες με την αγαστή συνεργασία της Αγίας οικογένειας, που νεαρό μέλος της ανήκει στο επιτελείο της CVC, επέβαλαν στον ανταγωνιστή πρόστιμο 740 μυρίων, για το καλό σου.

Και προς επίρρωση του κυβερνητικού έργου για χαμηλές τιμές, ο τυπάκος έκανε αιφνιδιαστική επιδρομή σε Σ/Μ. Αλλά τον περίμεναν, πως το ήξεραν, κομματόσκυλα, παράγοντες, κάμερες και δημοσιογράφοι. Μια γιαγιά τον πλησίασε και της είπε να αγοράσει καλλυντικά, τώρα που είναι φθηνά.

Και ζούνε αυτοί καλά κι εμείς φθηνότερα!!!

Χρήστος Κράγιας


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση