ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Σακελλαροπούλου χαρίζει απλόχερα ιθαγένεια σε αλλογενείς(ΒΙΝΤΕΟ)


 Στο συνέδριο ”Μεταπολίτευση50 Χρόνια Μετά” τι μας είπε η κυρία που της εδώθει ο τίτλος της ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου;; Αυτόματη ιθαγένεια στα παιδιά των εισβολέων που γεννιούνται στην Ελλάδα. Η πρώην ανώτατη δικαστικός, που κατέχει την ανώτατη πολιτειακή θέση, κυνικά και απροκάλυπτα συνιστά την απο- ελληνοποίηση της πατρίδας.


Από ετών υποβόσκει ένας ανθελληνικός πόλεμος που διαθέτει το σύνολο των πολιτικών κομμάτων.
Σύμπας ο πολιτικός κόσμος αλλά και νομικός, συμφωνεί (;;) ότι ιθαγένεια και υπηκοότητα είναι το ίδιο πράγμα. Και αυτό προσπαθούν να εμφυτεύουν στην νόηση του λαού. Έστησαν το ανώμαλο αυτό σκηνικό εκμεταλλευόμενοι την σύγχυση μεταξύ των δύο όρων και προωθούν τις άνομες σκέψεις τους, ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Σκόπιμα διαδίδουν δια μέσων άμεσα προσκείμενα εις αυτούς και βεβαίως χρηματοδοτούμενα, ότι ιθαγενής και υπήκοος είναι ένα και το αυτό.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Η ιθαγένεια προκύπτει από το ιθυς+γένος, που σημαίνει την συνέχεια καταγωγής και εθνικής συνείδησης. Η ιθαγένεια δεν χορηγείται ούτε αφαιρείται. Αντιθέτως η υπηκοότητα, σύμφωνα με τον νόμο και κατόπιν αιτήματος ενδιαφερόμενου, δίδεται αλλά και αφαιρείται. Δλδ ο ιθαγενής αυτομάτως θεωρείται και υπήκοος κρατικής οντότητας. Μπορείς να είσαι Έλλην ιθαγενής και να δύνασαι μετά από διαδικασίες να αποκτήσεις υπηκοότητα άλλου κράτους. Όμως η ιθαγένεια σου παραμένει ως Έλλην.

Αντιλαμβάνεστε σαφώς την παραμόρφωση που επιχειρούν για αυτές τις δύο έννοιες. Αντιλαμβάνεστε σαφώς τους εχθρούς σας, που ψηφίζετε και συγκροτούν την βουλή.

Η Κυρία ΠτΔ, προέβη σε τεράστιο ανθελληνικό ατόπημα. Σας συνιστώ, με σεβασμό στον θεσμό, να αποσύρεται άμεσα την δήλωση και να τιμήσετε την θέση που κατέχετε.
Αν είστε Ελληνίς που υπηρετεί με συνέπεια το Ελληνικό Έθνος.

Χρήστος Κράγιας


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση