ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Άλλη μια πρόταση δυσπιστίας χωρίς κανένα αποτέλεσμα “τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα)”


 Ακόμα μια εξεταστική επιτροπή, με αφορμή το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αυτήν την φορά. Ακόμα μια πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Το αποτέλεσμα γνωστό πριν καν ξεκινήσουν, ο λόγος πολύ απλός και διερωτώμαι οι βουλευτές που την υπέγραψαν και την κατέθεσαν δεν το γνώριζαν;       


Ο κ. Βορίδης έκανε ξεκάθαρο το ότι στην δημοκρατία μας περνάει η άποψη της πλειοψηφίας και ρωτάω εγώ τώρα, δηλαδή άμα η πλειοψηφία χρηματιστεί ή τρελαθεί δεν υπάρχει δικλείδα ασφαλείας;;;; Φυσικά και υπάρχει, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία είναι ρυθμιστής του πολιτεύματος σύμφωνα πάντα με το δικό τους σύνταγμα. Και για να έχουμε μια εικόνα ας δούμε τον όρκο που έδωσε: «Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Eλλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού». Αυτόν τον όρκο τον δίνουν όλοι οι πρόεδροι, παραδείγματα πολλά η κρίση δική σας. 

Γιατί άραγε έγινε όλο αυτό; Τι ακριβώς κέρδισε η Ελληνική κοινωνία; Πέρα από κάποια πράγματα που ακούστηκαν για πρώτη φορά ίσως, δημόσια, αυτό που κυριάρχησε ήταν κοκορομαχίες και χειροκροτήματα για την επιχειρηματολογία των ομιλούντων. Απαντήσεις στα ερωτήματα φυσικά δεν δόθηκαν από κανέναν. Και έρχεται και πάλι ο κ. Ανδρουλάκης να ανακοινώσει μια μέρα μετά ότι την Δευτέρα θα παρευρεθεί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ζητήσει έρευνα ώστε να λάβει τις απαντήσεις που δεν έλαβε στην βουλή. Άλλη μια κίνηση εντυπωσιασμού, άλλη μια φωτοβολίδα. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο Σύριζα. Και άντε ο κ. Ανδρουλάκης ανδρώθηκε πολιτικά στας Ευρώπας, αλλά και εκεί στον Σύριζα, άντε ο κ. Κασσελάκης δεν ξέρει, οι σύντροφοι και οι βουλευτές που είναι χρόνια στην βουλή και διετέλεσαν κυβερνητικά στελέχη γιατί δεν τους ενημέρωσαν ότι και πάλι σύμφωνα με το σύνταγμα τους, τους ανώτατους δικαστικούς τους διορίζει το υπουργικό συμβούλιο. Αν κέρδισε κάποιος πάντως σίγουρα αυτός δεν είναι η κοινωνία, καθώς οι αναμενόμενοι αρνητικοί ψήφοι αντί για 158 είναι 159 αφού ο ¨Σπαρτιάτης” ανεξάρτητος πλέον βουλευτής συντάχθηκε με την κυβερνητική παράταξη.       

Ξέρετε τη λαϊκή ρήση, η ιστορία επαναλαμβάνεται, είναι γενική και έχει εφαρμογή σε όλα τα θέματα. Άμα πάμε λίγο πίσω στην κοινοβουλευτική ιστορία θα βρούμε πάρα πολλές παρόμοιες περιπτώσεις όσον αφορά τις διαδικασίες. Το αποτέλεσμα γνωστό ακόμα και στα δικαστήρια να φτάσει μια υπόθεση που αφορά πολιτικό πρόσωπο στο τέλος θα αθωωθεί λόγω παραγραφής. Και σε αυτό είμαστε μάρτυρες όλοι, οι βουλευτές δεν το βλέπουν;; Αλλά εκλογές έρχονται, έχουν ανάγκη την ψήφο σου και μην το ξεχνάς ποτέ Συνελληνά μου η ψήφο σου είναι η ίδια η ζωή σου. Σε περίπτωση πάντως που τους ενδιέφερε να σωθεί η χώρα, σε περίπτωση που ήθελαν πραγματικά να ρίξουν την ομολογουμένως κακή κυβέρνηση το μόνο που μπορούν και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν είναι να παραιτηθούν, είχαν την ευκαιρία να καταψηφίσουν τον νόμο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια αλλά δεν το έκαναν.  

Εδώ όμως θα πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς γιατί αυτοί δεν πρόκειται να παραιτηθούν ποτέ και επειδή τα εγκλήματα πρέπει να τιμωρούνται και παραδειγματικά μάλιστα. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δεις μόνος σου όλο το σχέδιο αλλά και το πρόγραμμα που είναι ήδη κατατεθειμένο στον Άρειο Πάγο https://www.e-sy.gr/ .  Όλα είναι έτοιμα, μόνο εσύ κρατάς απόσταση και αυτό γιατί πίστεψες όλους αυτούς τους εγκληματίες, πολιτικούς και ΜΜΕ που ιδιοκτήτες είναι οι ψευτο πλούσιοι ολιγάρχες και μόνο αυτοί. Κόμματα και καναλάρχες χρωστάνε πάνω από 1 Δις ευρώ σε δανεικά (τράπεζες) τα οποία εγγυάσαι εσύ.

Τώρα είναι η ώρα η δικιά σου, τώρα είναι η ώρα να επαναπροσδιοριστείς να δεις με τα φυσικά αλλά και ψυχικά μάτια την αλήθεια και να την αντιμετωπίσεις όπως έκανες πάντα με νόηση και ανδρεία ως Έλλην πραγματικός απόγονος θεών και ηρώων.

Δημήτρης Καραμάρκος 


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση