ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ευρωβουλή: Ελλάδα, κράτος Δικαίου;;;


 Αιτία αυτού του άρθρου είναι η πρόσφατη καταδίκη της πατρίδας μας από την Ευρώπη, όσον αφορά την απόδοση Δικαίου. Ως φαίνεται οι Ευρωπαίοι, που εμείς οι έξυπνοι αποκαλούμε κουτόφραγκους, έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους. Το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου είναι κόλαφος για την Ελληνική δικαιοσύνη.


Βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο για τους Έλληνες πολίτες. Χρόνια τώρα η χώρα εκτίθεται για τις πρακτικές που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις. Η συγκάλυψη και η ατιμωρησία είναι φαινόμενα που προξενούν δικαιολογημένες απορίες, εντός και εκτός της χώρας. Βοά η κοινωνία για την επιλεκτική πρακτική που εφαρμόζεται στα υψηλά κλιμάκια πολιτικών, οικονομικών ολιγαρχών που ρέπουν στην παρανομία, δικαστών, κατώτερου πολιτικού προσωπικού και οπωσδήποτε πολιτών που διατηρούν κονέ με κόμματα.

Μέγα πολιτικό σκάνδαλο η αποκάλυψη του predator, του μηχανισμού που η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφήρμοσε για να παρακολουθεί αντιπάλους, αλλά και δικούς της ανθρώπους. Πολύνεκρα ναυάγια και συγκρούσεις τρένων, σέρνονται στις καλένδες για απόδοση δικαιοσύνης. Και πάντα την πληρώνουν οι μικροί και αμέτοχοι, διότι οι βουλευτές χαίρουν ασυλίας και οι υπουργοί προστατεύονται από ειδικές διατάξεις.

Σπατάλες, ρεμούλες, σβήσιμο δυσθεώρητων  χρεών επιχειρηματιών, προνομιακές συμπεριφορές που παράγουν άδικο, ύποπτες διεθνείς συναλλαγές, στρατιωτικοί εξοπλισμοί και μίζες, φωτογραφικοί νόμοι και άλλα αμέτρητα κρούσματα, ουδέποτε φθάνουν στα δικαστήρια και αν φθάσουν ποτέ, μετά από 10ετιες, παραγράφονται. Το δε κοινό έγκλημα ανθεί σε πρωτοφανή βαθμό. Βία, φόνοι, ληστείες, ναρκωτικά και ουσίες, λαθρεμπόριο πάσης μορφής, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και επεκτείνονται.
Συμμορίες αλλοδαπών εκτελεστών οργιάζουν και εκτελούν συμβόλαια θανάτου. Τα κύματα των αφροασιατών εισβολέων, ελέγχουν περιοχές της πρωτεύουσας και εξεδίωξαν τους Έλληνες κατοίκους.

Καταλυτικό συμπέρασμα, κοινή πεποίθηση ότι η Δικαιοσύνη νοσεί βαρύτατα. Το γιατί θα το βρείτε στον ορισμό των ανώτατων δικαστών από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Πως λοιπόν να χαλάσουν τις καρδιές τους;;

Κάποιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, διότι λέει, η Ευρώπη που μας καταδικάζει, έχει άγνοια της προόδου που συντελείται για το θέμα στην Ελλάδα. Μπορούν να φωνάζουν όσο θέλουν, αλλά θεωρώ ότι από αυτά τα λίγα που σημείωσα, εσείς γνωρίζετε περισσότερα.

Και για την πληρέστερη ενημέρωση σας περί Δικαιοσύνης, σας παραπέμπω στις προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Είναι πλήρεις και αιτιολογημένες, με ειδικά άρθρα. Επιτροπές Δικαίου και Πειθαρχικού, συγκρότηση ειδικού δικαστηρίου, ελέγχου όλων των δικαστικών λειτουργών, σεμινάρια επιμόρφωσης, ανεξαρτησία δικαστών, αυτονομία και πολλές καινοτομίες, θα αναδείξουν την πατρίδα μας σε φάρο ΔΙΚΑΙΟΥ.

Χρήστος Κράγιας


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση