ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πρόταση μομφής…μια κακοπαιγμένη παράσταση


 Γνωρίζουμε ασφαλώς το νόημα του τίτλου. Αυτή η διαδικασία προχώρησε πολλές φορές στην βουλή. Σήμερα αίφνης, εγείρεται από την αντιπολίτευση συνολικά, θέμα κατάθεσης τέτοιας πρότασης εναντίον της κυβέρνησης. Τα κόμματα δια των αρχηγών τους, μας ενημερώνουν μέσω των ΜΜΕ, ότι θα προχωρήσουν στην κατάθεση πρότασης δυσπιστίας.


Με κορώνες και λεονταρισμούς κατακρίνουν την πορεία της κυβέρνησης και ειδικά πυροβολούν τον πρωθυπουργό. Προβάλλουν τις ενστάσεις τους και δικαιολογούν την θέση τους με την δυσχερή κατάσταση στην οποίαν έχει περιέλθει η χώρα στο εσωτερικό και στο διεθνές περιβάλλον.

Βέβαια δεν έχουν άδικο, διότι οι πολίτες σαφώς αντιλαμβάνονται ότι ποτέ άλλοτε η πατρίδα μας δεν είχε φθάσει στο έσχατο σημείο. Οικονομία σε ολισθηρό κατήφορο, υγεία επί πληρωμή, εργασία άπιαστο όνειρο, ασφάλεια με ερωτηματικά, ένοπλες δυνάμεις χωρίς πυρομαχικά. Αυταρχισμός και αναλγησία της κυβέρνησης, συγκάλυψη πολύνεκρων δυστυχημάτων, διασπορά ψευδών και απατηλών υποσχέσεων, φοροληστεία, προστασία της τραπεζικής μαφίας και ο κατάλογος μακραίνει.

Θα νομίζετε ότι συμπλέω με την πρόταση της αντιπολίτευσης. Τα στοιχεία, φυσικά, που αναφέρουν είναι αληθή, όμως όλα αυτά είναι καπνός που κρύβει την αλήθεια. Η αντιπολίτευση που σήμερα κάνει παλικαριές, ξεχνά ότι είναι συνυπεύθυνη για όλα τα "καλά" της μοίρας μας.
Είναι όλοι μια αγαπημένη οικογένεια και πασχίζουν να παραμένουν εντός της Βουλής. Οι αψιμαχίες, τα εκατέρωθεν βέλη και οι ατάκες, συντελούν ώστε η παρουσία τους να είναι μόνιμη. Μια μεγάλη παρέα που εκμεταλλεύεται την αγωνία των πολιτών.

Τεχνητό θέμα η πρόταση δυσπιστίας. Η εγκληματική κυβέρνηση, ως γνωστόν, διαθέτει την απαιτούμενη πλειοψηφία στην βουλή και δεν κινδυνεύει. Άραγε τι σκοπό έχει η πρόταση;;
Τι κρύβεται από τους πολίτες;;

Όπως και στο παρελθόν η πρόταση δεν θα περάσει και η κυβέρνηση θα την αξιοποιήσει προς όφελος της, ως ψήφο εμπιστοσύνης. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεκανίκια μιας καταρρέουσας κυβέρνησης. Δυστυχώς αυτοί είναι οι εκλεγμένοι  από τους οποίους οι πολίτες περιμένουν προκοπή. Αυτοί μια αγκαλιά, εμείς σκορπισμένοι σε δεκάδες στρατόπεδα, χωρίς να γνωρίζουμε τι πρεσβεύουν.

Γνωρίζουμε όμως για την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, που μας καλεί σε πανεθνική ένωση. Γνωρίζουμε ότι έτσι μόνον θα εξασφαλίσουμε το μέλλον της πατρίδας, το μέλλον μας.
Μακριά λοιπόν από σικέ παιχνίδια.

Πρωταρχική και μέγιστη ανάγκη των καιρών, η ένωσή μας.

Χρήστος Κράγιας


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση