ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ευρωπαϊκός στρατός(ΒΙΝΤΕΟ)

 

Το θέμα είναι παλαιό, με αφετηρία την ανάγκη προστασίας της Ε.Ε. από εξωτερικές επιβουλές πολεμικού τύπου. Θα μπορούσε να ήταν και μια γενικώς αποδεκτή πρόταση, αν και τα κράτη – μέλη έχουν τους δικούς τους στρατούς.


Ευρωομόλογο για την αμυντική θωράκιση της Ευρώπης προτείνει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο της ΕΕ

Λίαν προσφάτως, ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε την έκδοση ευρωομολόγου για τις αμυντικές δαπάνες της Ένωσης. Ανέλυσε το θέμα, αναφέρθηκε στις Ελληνικές ανάγκες και αναδείχθηκε από το τίποτα σε εισηγητή μεγάλου βεληνεκούς.

Το παράξενο είναι αυτή η φόρα που πήρε ο πρωθυπουργός και ο τρόπος που λανσάρεται στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Η κοινή γνώμη ξαφνιάζεται διότι είναι γνωστή η ελαφρότητα του ανθρώπου με την οποίαν βλέπει την πραγματικότητα. Άπειρα τα στοιχεία που αρνητικά τον χαρακτηρίζουν, αλλά θα σταθούμε στην αμυντική θωράκιση της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης συμπεριλαμβάνεται στα γεράκια της Ευρώπης και εμφανίζεται ως ο μεγαλύτερος υπερασπιστής του Ζελένσκι.

Και αν έμενε στα λόγια ίσως να το προσπεράσουμε. Όμως γνωρίζετε πολύ καλά ότι άδειασε τις ανά την επικράτεια αποθήκες στρατιωτικού υλικού. Κομβόι φορτηγών, στόλος μεταγωγικών αεροπλάνων, φορτώνουν ότι χρειάζεται η Ουκρανία, με συνέπεια να παρουσιάζεται τρομερή έλλειψη για την άμυνα της χώρας.

Θεωρώ την πρόταση του κατασκευασμένη από Ευρωπαϊκά και Νατοϊκά κέντρα, στα οποία ανήκουμε και υπακούμε πιστά.. Τον χρησιμοποιούν ως λαγό, ώστε την κατάλληλη στιγμή, μετά την αποδοχή της ιδέας από τους Ευρωπαίους πολίτες, να πραγματοποιηθεί το σενάριο της προετοιμασίας πολέμου.

Χρήστος Κράγιας


ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
https://www.e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση