ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Open mall...Και η αγορά της Κοζάνης θα πάρει φωτιά!!!! Τα καλύτερα έρχονται!!!

Open mall

Επιτέλους, έπρεπε να φτάσουμε στο 2023 μετά από μια οικονομική κρίση και μια υγειονομική για να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα που δεν έχουν κίνηση τα καταστήματα στην αγορά της Κοζάνης. Και για να εξηγούμε κυκλοφόρησε η είδηση υπογραφής της σύμβασης για το έργο "open mall". Χρησιμοποιούν εντωμεταξύ και βαρύγδουπες Αγγλικές λέξεις θεωρώντας ότι οι πολίτες θα το καταπιούν το παραμύθι όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν και τέτοιοι.

Σύμφωνα λοιπόν με την σύμβαση το έργο αφορά την αναβάθμιση της περιοχής οπού βρίσκετε η κεντρική αγορά της Κοζάνης. Φυσικά και παίζει ρόλο το περιβάλλον στην ψυχολογία των εν δυνάμει καταναλωτών αλλά σοβαρά τώρα είναι αυτό το πρόβλημα ; Δεν κινητέ η αγορά εξαιτίας των πεζοδρομιών ή του φωτισμού και πόσο μάλλον της έλλειψης ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο ή των κάδων σκουπιδιών;;

Προφανώς αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν είναι αυτό το κύριο πρόβλημα αλλά είναι η φτωχοποίηση των πολιτών όπου μερίδιο ευθύνης για αυτήν την εξέλιξη φέρουν και αυτοί που τώρα μας έφεραν την υποτιθέμενη λύση. Φέρουν ευθύνη επειδή ακολουθούν κατά γράμμα τις κυβερνητικές εντολές και να σημειώσω εδώ ότι και μόνο από τον όρο που χρησιμοποιείται, τοπική αυτοδιοίκηση, αντιλαμβανόμαστε ότι η διοίκηση εκτελείται από το δημοτικό συμβούλιο αυτό αποφασίζει, αυτό εκτελεί. Φέρουν ευθύνη και συγκεκριμένα ο σημερινός δήμαρχος(Λ.Μαλούτας) ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο το 2014 οπού διατελούσε και πάλι δήμαρχος  παρέλαβε συγκεκριμένη πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Κοζάνης με σχεδόν 7 δις  αλλά το θεώρησε ανώριμο. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=QCJ4bZasEkI&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=ciRlPgHENb8&t=343s

Και για το τέλος φυσικά κράτησα το κερασάκι, το κόστος αυτού του έργου ανέρχεται στα 1.993.531  ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα, σίγουρα δεν είναι τα μόνα, αλλά όπως και να έχει στην εποχή  που ζούμε είναι άλλο ένα κατά κεφαλήν χρέος όλων των πολιτών του Δήμου μας το οποίο κάποια στιγμή θα χρειαστεί να πληρωθεί.

Καραμάρκος Δημήτρης

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

 

 

 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση