ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Put the kot down…

Put the kot down

Θυμάστε ασφαλώς την τηλεοπτική διαφήμιση. Πετυχημένη και χιουμοριστική. Μόνον που σήμερα, χωρίς διάθεση για γέλια, πρέπει επιτέλους να δούμε ρεαλιστικά την κατάσταση και να αποφασίσουμε τι δέον γενέσθαι, αν θέλουμε να ζούμε ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Έχουμε χιλιάδες νόμους που φυσικά δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε όλους. Ακόμη και οι νομικοί αδυνατούν, αν δεν διαθέσουν πολύωρες αναζητήσεις, να βρουν τα νομικά τερτίπια.  Πολλοί νόμοι ψηφισμένοι από παλιά, παραμένουν εν υπνώσει, μέχρι την στιγμή που πρέπει να εμφανιστούν και να ισχύσουν. Αυτή η πρακτική βέβαια, δημιουργεί σοβαρότατες υπόνοιες για τον σκοπό που  νομοθετήθηκαν και για τον χρόνο επιβολής και έναρξης ισχύος.

Λίγοι γνώριζαν την νομοθεσία περί οικόσιτων ζώων. Παλιά υπόθεση, κρυμμένη από την γνώση μας. Ρύθμιζε τον αριθμό των πουλερικών στο κοτέτσι και των οπληφόρων ζώων στην εγγύς της κατοικίας μας, περιοχή. Σιγά που θα μετρήσουν τις κότες μου, είπε κάποιος σε τυχαία προ πολλού συζήτηση.

Θεωρήθηκε αστείο και αδύνατον να συμβεί. Και να που σήμερα η νομοθεσία αυτή εμφανίζεται και έκπληκτοι μαθαίνουμε γι’ αυτούς τους περιορισμούς .Και μάλιστα εφαρμόζεται σταδιακά, από την Κρήτη πρώτα και σε λίγο καθ’ άπασαν την επικράτεια.

Βλέπω ακόμη κόσμο που να έχει πάρει το θέμα με ελαφρότητα, χωρίς να προσπαθεί να βρει την αρχή και την συνέχεια.

Λοιπόν, αγαπητοί μου, καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε, διότι έρχονται και άλλα πολλά. Αυτή η ιστορία δεν θα τελειώσει εδώ. Έχει μεγάλη ουρά. Εκτός τα πουλερικά και τα προβατάκια, υπάρχει και ένα έτερο σκέλος αυτής της νομοθεσίας και ενδιαφέρει όλους μας.

Όποιος έχει έναν κήπο για να περνά την ώρα του, για χόμπι, καλλιεργώντας λαχανικά, θα βρεθεί σε περιοριστικούς όρους. Οι ποσότητες των ζαρζαβατικών που παράγονται δεν θα είναι  ανεξέλεγκτες. Αναλόγως του αριθμού μελών της οικογένειας, θα εξαρτάται και ο κήπος. Δεν μπορείς εσύ μερακλή φίλε μου, με τριμελή οικογένεια να βάζεις 100 ρίζες ντομάτες και άλλες τόσες πιπεριές.5-10 το πολύ για τις μικροανάγκες σου και την πλάκα σου.

Μην γελάτε. Δυστυχώς είναι αλήθεια όσα ανέφερα και θα ισχύσουν σύντομα. Όμως η μεγαλύτερη σε αφάνεια αλήθεια είναι και η πικρότερη. Οδηγούμεθα βιαίως σ’ ένα ολοκληρωτικό, παγκόσμιο καθεστώς και νομίζουμε πως πάμε σε χαρούμενη εκδρομή. Απαγορεύσεις και περιορισμοί παντού.

Κύριος σκοπός η ελευθερία μας, που βάλλεται συγκεκαλλυμένα αλλά επιτυχώς γι’ αυτούς που την επιβουλεύονται. Συνηθίζουμε στους περιοριστικούς νόμους, σε κάποιους που θεωρούμε ασήμαντους και σιγά - σιγά με το μαλακό θα μπούμε σε μια στυγνή σκλαβιά σε μια ζοφερή νύχτα.

Θυμηθείτε το κάπνισμα (για την υγεία μας) που ήταν η εισαγωγή, την πανδημία, τις μάσκες και τον εγκλεισμό. Γνωρίστε για τις πόλεις των 15 λεπτών. Τα οικονομικά μέτρα μας κλείνουν στο σπίτι μας και τα καλάθια διακωμωδούν την ζωή μας. Λίαν προσφάτως ένα ακόμη έγκλημα.

Το ύψιστο αγαθό της φύσης, το νερό, θα ελέγχεται και θα εμπορεύεται ως προϊόν, από ολίγους. Και ο κατάλογος των νυν απαγορεύσεων και περιορισμών μακρύς, όπως και των νέων που αναμένονται σύντομα. Τέλος η εκτροφή ζώων, κρέας εργαστηρίου, συνθετικό. Τέλος οι συμβατικές καλλιέργειες. Μεταλλαγμένα φυτά και αρρωστημένη τροφή.

Επαναλαμβάνω με σιγουριά δυστυχώς και πρέπει να το δείτε πολύ σοβαρά. Χάνουμε την ελευθερία μας. DC CITY, Βατικανό, Νταβός, είναι οι εχθροί μας. Σχεδιάζουν ένα σκοτεινό κόσμο, με δικαίωμα ζωής και θανάτου στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Υ.Γ.

Μην ξεχνάμε την διαβόητη κλιματική κρίση και τις θρησκείες με τους αμέτρητους περιορισμούς που προσβάλλουν την νόηση μας. Είναι τα τρομερά όπλα της παγκοσμιοποίησης.

Χρήστος Κράγιας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση