ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Επίθεση.... Αγάπης

Επίθεση.... Αγάπης

Τι έχουν να δουν τα μάτια μας, τι θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μας.!!!

Ξεκίνησε το πανηγύρι και άνοιξαν οι πάγκοι. Στρώθηκαν όλα τα καλούδια και με φανταχτερά χρώματα προσελκύουν τους πελάτες, όπως τα άνθη τις μέλισσες. Για την προεκλογική περίοδο μιλώ, που  βεβαίως κι εσείς έχετε αντιληφθεί.

Ένας ολόκληρος κόσμος έπιασε δουλειά για να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψει. Πανικός για τους υποψηφίους βουλευτές που έχουν δεδομένο το χρίσμα, αγωνία για τους πάσης φύσεως πολιτευτές, που ανησυχούν για την παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο. Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις και έξοδοι στα χωριά και γενικά στην περιφέρεια.

Ευτυχώς έχουμε το GPS και εύκολα θα βρουν τους προορισμούς για ομιλίες, που δε ήξεραν μέχρι τώρα ότι υπήρχαν. Στήνονται εκλογικά γραφεία με φώτα, αφίσες, φωτό και κυρίως μεγαφωνικές εγκαταστάσεις. Οι κολλητοί πρώτοι- πρώτοι στο προσωπικό των γραφείων. Βλέπεις τα τηλεφωνήματα απαιτούν επιδέξια άτομα με πειστικές ιδιότητες. Απαραίτητοι οι διανομείς φυλλαδίων και γενικά έντυπου υλικού, που πρέπει να φθάσει σε κάθε σπίτι. Φωτιά έχουν πάρει τα ραδιόφωνα και οι τηλεοπτικές εκπομπές για την πληρέστερη ενημέρωση μας. Όσον για τις φωτό των υποψηφίων, όλες επιτηδευμένες και από τα νιάτα τους.

Στα εκλογικά κέντρα οπωσδήποτε και υπάρχει πλούσιος μπουφές, αναψυκτικά, ποτά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισκέπτονται όλα τα γραφεία, ανεξαρτήτως χρώματος, για τζάμπα μάσα. Διοργανώνονται συγκεντρώσεις με ομιλίες, κλακαδόρους και μισθωμένους παρευρισκόμενους για να φαινόμαστε πολλοί. Βόλτες στην αγορά, επισκέψεις σε επαγγελματίες που εκφράζουν παράπονα και  εισπράττουν.......

Χειραψίες, αγκαλιές, φιλιά, ηθική υποστήριξη, αλλά και καμία κατάθεση για τα έξοδα ευπρόσδεκτη. Εξαγγελίες σχεδίων, έργων με μεγαλεπήβολους στόχους. Ποτάμι δεν έχουμε, γέφυρες κτίζουμε. Υποσχέσεις βασισμένες στον πόνο των πολιτών και την μαύρη μοίρα μας. Πλήρης κατανόηση των προβλημάτων που άμεσα θα επιλυθούν την επόμενη μέρα.

Προετοιμαστείτε, λοιπόν, αγαπητοί μου για να δεχθείτε την χαρά της νίκης. Ανοίξτε την αγκαλιά σας για να αισθανθείτε αυτήν την επίθεση ανιδιοτελούς αγάπης και ενδιαφέροντος για το μέλλον σας.

Ο λογαριασμός θα έρθει στο τέλος.

Χρήστος Κράγιας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση