ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Συνηθίστε τα κουρέλια διότι με αυτά θα ζείτε…

Συνηθίστε τα κουρέλια διότι με αυτά θα ζείτε…

Γνωρίζουμε πολύ καλά σε τι εποχές ζούμε. Ένας κόσμος σε πλήρη σύγχυση, κινείται χωρίς πυξίδα σε επικίνδυνες ατραπούς, με καθημερινά αγκάθια στην ανερμάτιστη πορεία. Πανταχόθεν βολές που στοχεύουν στην ιδίαν μας ύπαρξη και επιβίωση.

Αλλοπρόσαλλές πληροφορίες βομβαρδίζουν τους πολίτες που αγωνιωδώς προσπαθούν να προσλάβουν τα μηνύματα των καιρών και να τα αποκωδικοποιήσουν. Στην παραζάλη, συμβάλλουν με τους αχρείους πολιτικούς τα ΜΜΕ, διασπείροντας παραπλανητικά συνθήματα και με την δύναμη της πειθούς και αντικειμενικότητας που καπηλεύτηκαν, οδηγούν τους απελπισμένους σε αυτοκτονικές τάσεις. Προβάλλουν και υποστηρίζουν δόλιες οδηγίες προς ναυτιλομένους, στήνουν τοξικά σκηνικά, αποτελματώνουν την κρίση μας απορροφούν την ενέργεια μας, αποχαυνώνουν συνειδήσεις και περίτεχνα μας εξωθούν σε συνήθειες που δεν πρέπουν σε ανθρώπους, έστω με στοιχειώδη νόηση.

Μια σοβαρή παράμετρος που σήμερα βιώνουμε, είναι η φτωχοποίηση του πληθυσμού. Αντί να απαιτήσουμε τα δίκαια και τα δικά μας, προσαρμοστήκαμε λίαν ευκόλως στην επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης, ως επαίτες έξω από τις εκκλησίες.

Κάποτε, στα παλαιότερα χρόνια, στην φτώχεια της εποχής, η ένδυση ήταν μεγάλο πρόβλημα. Ρούχα παλιά, μπαλωμένα, σχισμένα, γυρισμένα μέσα - έξω και ένα σωρό πατέντες. Και όλα αυτά από ανάγκη.

Τα κουρέλια εύρισκαν αξιοποίηση και έντυναν τους ανθρώπους. Τότε αυτά.

Σήμερα, αγαπητοί μου και αρχίζοντας από το πιο πρόσφατο παρελθόν, βλέπουμε να επικρατεί μια μόδα, κυρίως στην νεολαία, σχισμένων ρούχων. Και το παραδοξότερον , όσο πιο κουρελιασμένα, τόσο ακριβότερα στα καταστήματα πώλησης.

Έτσι λοιπόν οι νέοι μας, από μικρής ηλικίας, μαθαίνουν έναν τρόπο ενδύσεως, που αντιβαίνει κάθε έννοια αισθητικής. Μαθαίνουν στα κουρέλια, ντύνονται με αποφόρια και το χειρότερο είναι ότι η συνέχεια θα φέρει και τα κουρέλια της ψυχικής υγείας. Το πονηρό σχέδιο εφαρμόστηκε και προχωρά με επιτυχία.

Συνηθίστε τα κουρέλια διότι με αυτά θα ζείτε. Ένδεια ένδυσης, ένδεια νόησης, ένδεια αντιμετώπισης των προκλήσεων της ζωής.

Η αποσύνθεση της νεολαίας, του πλέον ευαίσθητου και ελπιδοφόρου τμήματος του κοινωνικού ιστού, δυστυχώς έχει επιβληθεί δια της αλλοτριώσεως και απουσίας ιδεωδών και οραμάτων για το μέλλον.

Χρήστος Κράγιας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση