ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το «αδύνατον» που σας ταλαιπωρεί…γίνεται παρελθόν

Το «αδύνατον» που σας ταλαιπωρεί…γίνεται παρελθόν
Αδύνατον…

Είναι η λέξη που εκφέρουν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη. Όταν  πρωτοαντικρίζουμε ένα τεχνολογικό επίτευγμα αδύνατον θα πούμε. Σε ευχάριστα η δυσάρεστα γεγονότα αδύνατον θα πούμε. Ο τι μας παραξενεύει και διεγείρει την φαντασία και απορία μας αδύνατον λέμε. Σε φυσικές καταστροφές και δυστυχήματα πάλι αδύνατον λέμε. Η έκπληξη και η απογοήτευση συνοδεύονται από το αδύνατον και αυτή η αντίδραση της ανθρώπινης οπτικής είναι πλήρως δικαιολογημένη αποδεκτή και φυσική.

Στα πολιτικά δρώμενα πόσες φορές δεν είπαμε αδύνατον!!!Τι σκέφτεσαι όταν ακούς υποψήφιο να περιαυτολογεί και να υπόσχεται ένα σωρό πράγματα;;; Όταν μαθαίνεις για ρεμούλες και υπερβάσεις των πολιτικών ποια λέξη έρχεται στο μυαλό;;; Στα αποτελέσματα των εκλογών και τα ποσοστά των κομμάτων πως αντιδράς;;; Στην δικαιοσύνη που δυστυχώς είναι αλληλένδετη με κομματικούς μηχανισμούς όταν ανακοινώνονται αποφάσεις που θίγουν το λαϊκό περί δικαίου αίσθημα τι θα πεις;;; Ένας μέσος πολίτης πως απαντά στην εξάρτηση των κυβερνήσεων από μεγιστάνες του χρήματος;;;

Αντικρύζεις σήμερα την ζωή σου με τα ψίχουλα που διαφημίζει και σκορπά η κυβέρνηση με κατεβασμένο κεφάλι και ανύπαρκτη διάθεση μαχητικότητας και αισθάνεσαι το αδύνατον. Και το χειρότερο στην περίπτωση αυτή είναι ότι αποδέχεσαι τα οικτρά αποτελέσματα διότι η προπαγάνδα και κυρίως τα μισθωμένα δημοσιογραφάκια σε όρισαν ότι είναι αδύνατον με τους πολιτικούς να είναι ψεύτες και κλέφτες. Τουτέστιν πεσιμισμός και απογοήτευση ότι είναι αδύνατον να αλλάξουν οι συνθήκες και οι προοπτικές του τόπου.

Κι όμως αγαπητοί μου το αδύνατον που σας ταλαιπωρεί γίνεται παρελθόν. Επτά χρόνια τώρα η Ελλήνων Συνέλευσις σας προετοιμάζει να αποτινάξετε το ζυγό. Με ενημερώσεις ομιλίες και ποικίλες δράσεις τα χιλιάδες μέλη ανά την επικράτεια δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Σωρεία κρατικών επίσημων εγγράφων πιστοποιούν την αλήθεια που θέλουμε να σας επικοινωνήσουμε με εξέχοντα τον προϋπολογισμό όπως και αποφάσεις της Βουλής. Επίσης οι δικαστικές αποφάσεις όχι μόνον αθωώνουν τον κ. Αρτέμη Σώρρα ιδρυτή και πρόεδρο της Ελλήνων Συνέλευσις αλλά τον δικαιώνουν και εδώ είναι το κομβικό σημείο.

Αγαπητοί μου η Ε.ΣΥ δεν είναι ένα ακόμα κόμμα από τα εκατοντάδες που διχάζουν και διαιρούν τον λαό. Είναι πολιτικός φορέας ένωσης όλων των Ελλήνων με παγκόσμιο κάλεσμα που αποσκοπεί στον απεγκλωβισμό από τις θλιβερές πολιτικές του παρελθόντος.

Υ.Γ.*Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον* Η μοναδική περίπτωση που το αδύνατον έχει εφαρμογή.
 Όλα τ ‘άλλα είναι στο χέρι σου.

Χρήστος Κράγιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση