ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι 3(00) μάγοι

Οι 3(00) μάγοι

Την ιστορία την γνωρίζετε οπότε δεν προχωράμε περαιτέρω. Μόνον μια στάση θα κάνουμε σχολιάζοντας τα δώρα που έφεραν μαζί τους. Χρυσός, λιβάνι, σμύρνα εκ Περσίας ορμώμενοι.

Βέβαια εκ Περσίας έρχονται κι άλλα που κι αυτά σκοτεινιάζουν τον νου κατά τον Τσιτσάνη. Τώρα για ποιον λόγο αυτά προορίζονταν για κάποιον Θεό ο καθένας το προσλαμβάνει όπως θέλει.

Μάγοι και σαμάνοι από τα βάθη της ύπαρξης και ανάπτυξης των κοινωνιών πάντα υπήρχαν και διαμόρφωναν καταστάσεις με τεράστια επιρροή. Οι αμόρφωτες φοβισμένες μάζες προσέτρεχαν σ ‘αυτούς για την καθημερινότητά τους για θεραπεία από ασθένειες για επαφές με θεότητες και πλείστα αλλά θέματα. Και οι μάγοι και σαμάνοι διαφεντεύαν τα πάντα περιβεβλημένοι φήμης δύναμης μυστικισμού και ικανότητας προφητείας παρέχοντας μέσω υποσχεσιολογίας ελπίδες στους φτωχούς των πνεύματι.

 Μάγοι και σαμάνοι διάσπαρτοι σ’όλα τα σημεία του πλανήτη.

Υπάρχει όμως ένα μέρος όπου είναι μαζεμένοι καμμία 300σαρια μάγοι και χιλιάδες κολαούζοι.  Σε κεντρικότερο σημείο πόλεως με ένδοξο παρελθόν και νυν πρωτεύουσα κράτους εντός μεγαλοπρεπούς κτιρίου συναθροίζονται τακτικά υπό τις οδηγίες ανώτατης κλάσεως μάγων και συνδιαλέγονται προς ανάπτυξη τεχνικών που θα θεραπεύσουν και θα καθησυχάσουν τους υποτακτικούς ιθαγενείς που ευρισκόμενοι σε κατάσταση ύπνωσης θα ελέγχονται και θα καθοδηγούνται λίαν ευκόλως και άνευ συνεπειών. Εκεί προετοιμάζεται για σερβίρισμα ένα μενού με τεράστια ποικιλία όσος είναι και ο πληθυσμός της χώρας. Από αυτούς τους μάγους ένας ικανός αριθμός ομολογουμένως είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και όντως πετυχαίνει πάντα σε όλες τις κινήσεις και προβλέψεις. Κάποιοι άλλοι μάγοι είναι ακόμη μαθητευόμενοι και με κατανυκτική προσήλωση ακολουθούν τα βήματα των ανώτερων.

Έτσι λοιπόν εξασκούν ευσυνειδήτως το έργο τους και διοχετεύουν τις φοβίες και ανησυχίες της ανθρώπινης μάζας σε διεξόδους και βαλβίδες εκτόνωσης μένοντας στο απυρόβλητο και βεβαίως αποκτώντας φήμη δόξα και αδιάλειπτο συνέχεια τόσον για τους ίδιους όσον και για τους επιγόνους αυτών με αποτέλεσμα η κάστα των μάγων και σαμάνων να συνεχίζει την παρουσία της στην επικαιρότητα και να προσφέρει χάντρες και καθρεφτάκια σε απελπισμένους.

 

Χρήστος Κράγιας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση